Over Ferschil

Ferschil richt zich op de invulling van interim opdrachten binnen de financiƫle sector en heeft een eigen kijk op detachering. De uitgangspunten hierbij zijn aandacht, vertrouwen, balans en daadkracht.

Aandacht voor en interesse in de opdrachtgever en professional in aanloop naar en gedurende een opdracht. Maar net zo belangrijk is het contact als er geen sprake is van een concrete samenwerking. Aandacht voor een zorgvuldig selectieproces. Aandacht voor het administratieve proces waardoor het soepel en snel verloopt. Aandacht voor details. Welke dat zijn laat Ferschil je graag zelf ontdekken tijdens een opdracht.

Geen mooie praatjes, maar realistisch, eerlijk en oprecht. Je weet waar je aan toe bent en komt niet voor onaangename verrassingen te staan. En ja, afspraak is afspraak…..altijd en overal.

Alle belangen in balans. Het is van belang om oog te hebben voor zowel de belangen van de opdrachtgever als de professional. Ferschil vindt dit heel normaal, maar weet inmiddels dat dit een onderscheidend vermogen is.

Niet afwachten, maar initiatief nemen. Met een daadkrachtige en proactieve handelswijze toevoegde waarde leveren.

Last but not least, Ferschil is in staat kwaliteit, snelheid, samenwerking en passende tarieven met elkaar te combineren en daardoor een hoogwaardige dienstverlening te bieden. Dat maakt het verschil.